Följ med RTS till VMware Explore 2022

Vi har äntligen nöjet att återigen bjuda in till våra unika paketerade kundresor till VMware Explore som är det nya namnet på VMworld. Med namnändringen görs eventet även större än tidigare och lanseras som ett öppet branschevent för multi-cloud och virtualisering.

VMware Explore 2022 kommer att innehålla fler tekniska sessioner och event än någonsin tidigare och det kommer även vara en större bredd på talare och kringarrangemang. Man har även möjlighet att som tidigare vara med på utbildning, Hands-on labs och ta certifieringar på plats. Dessutom kommer utställningen och lösningsområdena vara fler och större än tidigare.

Resorna riktar sig till dig som vill få den senaste informationen inom virtualisering, datacenter och cloud ur ett strategiskt eller tekniskt perspektiv. Huvudmålgruppen är de som är inriktade på enterprise applikationer, cloud arkitektur, infrastruktur, digital workspace samt nät- och säkerhetsfrågor i en modern multi-cloud värld.

Vi på RTS har arrangerat kundresor till VMworld sedan 2006 och resorna ger dig möjlighet att träffa kollegor i branschen och erfarna experter under trevliga former.

Vi erbjuder två alternativa resor:

  • VMware Explore i San Francisco, 27 augusti – 2 september
  • VMware Explore i Barcelona, 6 – 11 november

Läs mer om varje resa under respektive länk:

Läs mer om RTS resa till VMware Explore i San Francisco här
Läs mer om RTS resa till VMware Explore i Barcelona här

Kontakta Arne Olsson på arne.olsson@rts.se om ni har speciella önskemål eller frågor kring arrangemanget eller vill ha anslutningsflyg från annan ort i Sverige eller alternativa resdagar till eller från eventet.

Antalet platser är begränsade och priserna blir olika beroende på anmälningsdatum.

Senaste dag för Early Bird USA är 13 juni.

Mer information om VMware Explore hittar ni här: https://www.vmware.com/explore

Varmt välkommen med din anmälan!

Share This Story, Choose Your Platform!