VMware Cloud on AWS är nu lanserat i Sverige och RTS kan erbjuda olika tjänster för att komma igång

VMware Cloud on AWS är nu lanserat i Sverige och för att hjälpa er att snabbt komma igång med VMware Cloud on AWS kan RTS nu erbjuda olika Workshops och tjänster.

Vi kan först och främst erbjuda en start workshop för att starta upp och utvärdera VMware Cloud on AWS med era förutsättningar och krav samt en Hybrid Cloud Readiness Assessment som stöd inför ett införande. Utnyttja vår erfarenhet och kontakta oss för att komma igång med ert hybrid Cloud projekt.

RTS kan nu erbjuda följande startpaket:

Startup Workshop: VMware cloud on AWS – RTS Hybrid Cloud Workshop

Syftet med denna workshop är att gå igenom era utmaningar, behov, strategier för att kunna se hur VMware Cloud on AWS kan effektivisera er verksamhet. Denna workshop passar som en uppstart för att utvärdera och se vad VMware Cloud on AWS kan erbjuda din verksamhet.

RTS Hybrid Cloud Readiness Assessment

För att hjälpa er att snabbt komma igång med VMware Cloud on AWS kan vi erbjuda en genomgång som vi kallar Hybrid Cloud Readiness Assessment. Syftet med genomgången är att se över er nuvarande IT-miljö och organisation för att kunna se huruvida ni är redo att migrera till VMware Cloud on AWS. Denna förstudie och workshop används med fördel innan ett projekt skall starta upp eller utvärderas.

Ladda ner RTS VMware Cloud on AWS startworkshop: VMware Cloud on AWS – Hybrid Cloud Workshop RTS 1.0

Ladda ner RTS VMware Hybrid Cloud Readiness Assessment: VMware Hybrid Cloud Readiness AssessmentRTS 1.0

Share This Story, Choose Your Platform!