Verksamhetsnära specialister

Med verksamhetsnära specialister som har spetskompetens inom IT och digitalisering levererar vi professionella IT-tjänster och lösningar till företag och organisationer inom följande kompetensområden.

Cloud Managment and Automation

Transformation av processer och verktyg med fokus på provisionering och livscykelhantering av virtuell infrastruktur & public cloud.

Network Virtualization

Förändringar och förbättringar av din infrastruktur med fokus på virtualisering av nätverk samt säkerhetsplattformar inom cloud och datacenter.

Datacenter Virtualization

Vi skapar såväl förändringar som förbättringar av din infrastruktur och lägger fokus på virtualiserade plattformar inom cloud och datacenter.

Digital Workspace

En miljö som ger dig en ökad medarbetarupplevelse, som i sin tur bidrar till en ökad kundupplevelse, oavsett enhet, applikation eller arbetsplats.

Cyber Security

Vi säkrar dina IT-miljöer. Genom strukturerad analys tar vi fram en plan för att hitta de bästa säkerhetslösningarna för dig och din verksamhet.

Architecture and Framework

En smart och kostnadseffektiv teknikstrategi som fungerar som en brygga mellan verksamheten och tekniken. Vi guidar dig till bra beslut.

Grymt trevliga och kompetenta kontaktpersoner som uppskattas jättemycket.

Let’s Work Together

Det kan tyckas skrytsamt, men när vi läser våra kunders och samarbetspartners omdömen om oss så säger de alla att vi är grymt trevliga och kompetenta. Och om så många säger det gång på gång så måste det väl ligga något i det. Eller? Vi tycker hur som helst att det vore väldigt roligt att prata med dig.
Så tveka inte att höra av dig.