Försäkring mot dataförlust

Genom att hantera backuper av ditt data på ett effektivt sätt säkerställer du att ditt företag kan fungera utan avbrott om olyckan skulle vara framme. Våra specialister hanterar din säkerhetskopiering till sekundär plats i en modern, säker och diskbaserad lösning inom Sveriges gränser. Det fungerar som en extra försäkring och du betalar bara för den plats du använder.

Ökad datamängd en stor utmaning

Ett företags datavolym kan i genomsnitt växa ca 50–70 % varje år. När mängden affärsdata varierar över tid står IT-ansvariga inför den stora utmaningen att skydda datat, följa lagar och regleringar. Och dessutom se till att tiden för återställning uppfyller företagets förväntningar och behov, utan att övertrassera IT-budgeten.

RTS backup-tjänster

Med våra tjänster för backup och recovery säkerställer du att dina system och servrar är skyddade från dataförlust. Din affärskritiska information finns säkert förvarad hos oss i ett av Sveriges säkraste datacenter och om något oväntat skulle inträffa får du omedelbar hjälp av våra experter som snabbt påbörjar en process för att återställa allt till sitt ursprung.

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD FÖR BACKUP & RECOVERY

Let’s Work Together

Vill du veta mer om våra managerade tjänster och hur våra specialister kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!