Flexibla moln- och driftstjänster

Låt dina IT-resurser fokusera på att utveckla er affärsverksamhet så sköter vår certifierade driftpersonal bastjänsterna som bara ska fungera, utan avbrott, dag efter dag.

Backup & Recovery

Säkra din data med hjälp av våra certifierade specialister och betala bara för den mängd data som du lagrar, utan att behöva investera i extra hårdvara.
Läs mer >

Network as a Service

Få tillgång till en stabil och pålitlig nätverkslösning som inkluderar brandvägg, switch, accesspunkter och håll enkelt reda på dina kostnader.

Security as a Service

Säkra upp dina klienter, servrar, brandväggar och filtrera bort skadlig kod på webben och i din mejltrafik. Med hjälp av AI hanterar vår säkerhetsplattform olika former av hot, oavsett hur de försöker ta sig in i din miljö. 

Servicedesk

Till alla våra tjänster hör en single-point of contact hos vår servicedesk, där alla ärenden och beställningar loggas och hanteras utifrån ITILs regelverk och processer.

Grymt trevliga och kompetenta kontaktpersoner som uppskattas jättemycket.

Let’s Work Together

Vi vill gärna prata med dig så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet med professionella IT-tjänster. Vi finns här för dig. At Your Service!