Flexibla moln- och driftstjänster

Låt dina IT-resurser fokusera på att utveckla er affärsverksamhet så sköter vår certifierade driftpersonal bastjänsterna som bara ska fungera, utan avbrott, dag efter dag.

BaaS: Backup-as-a-Service

Din data säkras i en modern och användarvänlig backup-lösning inom Sveriges gränser eller i molnet. Vår datacenterleverantör håller högsta standard och är utsedd till en av världens främsta med ISO27001/ISO9001 certifierade arbetssätt och processer. Med kompetenta och certifierade specialister övervakar och kontrollerar vi att backuperna går som de ska, och hjälper dig återställa filer om du behöver. Vi sköter all hantering och ser till att tekniken är skyddad och uppdaterad till senaste säkerhetsstandard. Du betalar bara för den mängd data som du lagrar, utan att behöva investera i extra hårdvara.

NaaS: Network-as-a-Service

Att köpa managerat nätverk från RTS är lika enkelt som att köpa el från ditt elbolag, det bara fungerar. Du får tillgång till en stabil och pålitlig nätverkslösning som inkluderar brandvägg, switch, accesspunkter och VPN så att dina medarbetare kan arbeta lika säkert hemifrån eller från caféet, som om de satt på kontoret. Våra certifierade tekniker övervakar och kontrollerar att ditt nätverk levererar och uppdaterar alla delar kontinuerligt så att det håller senaste säkerhetsstandard. Vi hjälper dig att radioplanera, installera, konfigurera, och drifta alla delar av ditt nät. Du håller enkelt reda på dina kostnader och betalar en fast avgift per månad.

SECaaS: Security-as-a-Service

Dagens komplexa IT-miljöer kräver nya sätt att stärka säkerheten. Zero-trust är inte bara ännu ett buzzword utan ett arbetssätt som behövs när omvärlden ständigt kommer med nya hot. Det kan lätt bli snårigt med olika hård- och mjukvarulösningar som på olika sätt ska skydda företaget mot ransomeware, virus, attacker datastöld och mejl-fiske.

Vår integrerade säkerhetsplattform tar hjälp av AI för att på ett säkert och synkroniserat sätt hantera olika former av hot, oavsett vilken väg de försöker ta sig in. Vi säkrar upp dina klienter, servrar, brandväggar, filtrerar bort skadlig kod på webben och hanterar din mejltrafik. Våra certifierade specialister hjälper dig med installation, konfigurering, drift och övervakning. Du betalar bara för det du använder till en fast kostnad per månad med tillgång till säkerhetsexperter och en av de högst rankande lösningarna på marknaden och kan låta dina användare jobba säkert.

Servicedesk

Till alla våra tjänster hör en single-point of contact hos vår servicedesk, där alla ärenden och beställningar loggas och hanteras utifrån ITILs regelverk och processer. Det gör att du kan vara säker på att ditt ärende prioriteras och tas hand om inom överenskommen SLA.

Vi kan administrera din infrastruktur och Office365 där vi t ex kan sköta on-boarding av nya användare utifrån din verksamhets unika process eller vara din dagliga användarsupport och ge professionell hjälp till dina användare via telefon eller fjärrhjälp. Alla ärenden loggas i en kundportal där du enkelt kan följa ärendestatus och se vilka problem som är vanligast, så att vi tillsammans kan arbeta förebyggande för att öka användarnyttan. Du betalar en fast kostnad per användare och månad vilket ger dig garanterad tillgång till funktionen och certifierade specialister.

Grymt trevliga och kompetenta kontaktpersoner som uppskattas jättemycket.

Let’s Work Together

Det kan tyckas skrytsamt, men när vi läser våra kunders och samarbetspartners omdömen om oss så säger de alla att vi är grymt trevliga och kompetenta. Och om så många säger det gång på gång så måste det väl ligga något i det. Eller? Vi tycker hur som helst att det vore väldigt roligt att prata med dig.
Så tveka inte att höra av dig.