Produkter och lösningar i världsklass

Att ha rätt saker på plats i IT-miljön är en förutsättning för att ni ska kunna lyckas skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet. Med vår kompetens och lyhördhet kan vi hitta de produkter och lösningar som just din verksamhet behöver.

IT Workplace

Våra specialister hjälper dig att hitta produkter och lösningar för en smart och effektiv arbetsplats som bidrar till nöjda och produktiva användare. Med livscykelhantering optimerar vi hanteringen av era fysiska tillgångar genom att se till att rätt hårdvara används på rätt ställe. Och att rätt användare får rätt utrustning under hela livscykeln. Syftet är att maximera det ekonomiska utbytet av dem och samtidigt minska den negativa miljöpåverkan samt bidra till den cirkulära ekonomin.

Med en Vending Machine på arbetsplatsen frigör du tid för din interna IT-avdelning genom att se till att användarna alltid kan få tag på IT-tillbehör som de behöver via en digital skåpservice.

Enterprise

Flexibla, säkra och tillgängliga IT-lösningar från datacentret till nätverkets utkant som hjälper dig att ligga i framkant inom din bransch. Våra specialister hjälper dig att ta fram och implementera rätt lösningar som passar just din verksamhet. Eftersom vi är märkesobundna kan vi erbjuda dig ett brett och djupt sortiment med produkter och lösningar i världsklass. Ibland krävs det många olika komponenter för att få ihop en bra helhetslösning och vi har kompetensen att hitta de där speciella produkterna som gör att din IT-infrastruktur blir både optimal och säker.

Software Management

Kostnaden för mjukvarutillgångar utgör en allt större andel av den totala IT-kostnaden hos företag och organisationer. Samtidigt är det ofta svårt att ha kontroll över dessa tillgångar, hur många licenser som finns och hur många som faktiskt används. Vi hjälper dig att få kontroll över dina mjukvarutillgångar genom att löpande inventera dina licenser. Vi ser över vad som är installerat på era datorer och matchar mot vad som faktiskt är köpt och redovisar det i kvartalsvisa rapporter till er. Vi ser också över nyttjandegraden på de olika programvarorna och hjälper er att optimera användningen av era licenser genom att ha så många ni faktiskt behöver, varken för många eller för få.

Vi erbjuder också en Cloud Solution Provider (CSP) där du kan köpa era Microsoft-prenumerationer, som t ex Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365 och Azure, som är en kostnadseffektiv och flexibel lösning där du kan skala upp och ner helt utifrån dina behov utan att signa upp dig för ett helt år.

Print & Workflow

Med kompetenta specialister skapar vi utskriftstjänster anpassade efter just din verksamhet där allt från hårdvara, frakt, installation, övervakning, drift, drivrutinshantering, service och support ingår till en fast månadskostnad. Enkelt, kostnadseffektivt och funktionellt.

Vi hjälper dig att använda dagens teknik för att effektivisera tidskrävande och manuella arbetsmoment. Ett digitaliserat arbetsflöde med digital dokumenthantering innebär ökad effektivitet och säkrare rutiner.

Vi tillhandahåller service på samtliga orter i Sverige och erbjuder ett serviceavtal och en kontakt oavsett vilket fabrikat du har på dina maskiner. Med lång erfarenhet av både hård- och mjukvara ser vi till att alla bitar är på plats innan vår tekniker lämnar dig. Vi ser helt enkelt till att allt funkar som det ska.

Grymt trevliga och kompetenta kontaktpersoner som uppskattas jättemycket.

Let’s Work Together

Det kan tyckas skrytsamt, men när vi läser våra kunders och samarbetspartners omdömen om oss så säger de alla att vi är grymt trevliga och kompetenta. Och om så många säger det gång på gång så måste det väl ligga något i det. Eller? Vi tycker hur som helst att det vore väldigt roligt att prata med dig.
Så tveka inte att höra av dig.