Som medarbetare på RTS spelar det ingen roll vart du bor

I juni 2020 slogs Infront IT-Partner och Real Time Services samman för att erbjuda kunderna ett erbjudande under ett gemensamt varumärke – RTS. Nu 8 månader senare kan vi konstatera att RTS, trots pandemi och tuffa tider för många företag, har en stark tillväxt och behöver förstärka laget ytterligare inom flera områden.

Historiskt sett kan vi se att en pandemi ofta efterföljs av en stark utveckling som ändrat samhället i grunden och att mänskligheten därmed tagit stora kliv på kort tid. Pågående pandemi är inget undantag. Många företag och organisationer har påskyndat sin digitala transformation rejält och behovet av en effektivisering inom IT har ökat kraftigt. Detta gör att vi på RTS nu behöver förstärka våra team inom flera områden, så att vi kan fortsätta möta våra kunders behov.

RTS har kontor både i Stockholm och Helsingborg, men som ytterligare en effekt av pandemin, där många delvis eller helt jobbar på distans, erbjuds en stor flexibilitet i varifrån våra medarbetare jobbar. Som exempel har vi Daniel Gillberg, ett av våra senaste tillskott, som bor i Trollhättan men som kommer att ha sina närmaste kollegor i Stockholm.

– Jag valde att tacka ja till jobbet på RTS eftersom jag vet att det är ett bra bolag med ett grymt bra rykte från mina tidigare jobb både på kund- och leverantörssidan. Även om jag mestadels kommer att utgå från Trollhättan kommer jag dagligen ha nära kontakt med mina kollegor i Stockholm, säger Daniel Gillberg.

– Pandemin har verkligen förändrat sättet många av oss jobbar på vilket gör att det som medarbetare hos oss spelar mindre roll vart du bor. Men samtidigt tycker vi på RTS väldigt mycket om att få träffa varandra, och såklart våra kunder och partners så vi längtar enormt mycket tills dess att vi kan ha fysiska tillställningar igen. Inte minst eftersom vi i Stockholm nyligen flyttat in i nya superhärliga lokaler där vi verkligen längtar efter att få bjuda in till en rejäl inflyttningsfest, säger Linda Rangstad Marknadschef på RTS.

Om RTS

RTS är en märkesoberoende och rådgivande partner inom IT-infrastruktur. Med spetskompetens inom IT och digitalisering möjliggör vi att företag och organisationer kan skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet genom att erbjuda rätt digitala förutsättningar och verktyg.

Hos oss får du en miljö som genomsyras av hög kompetens, starkt engagemang och korta beslutsvägar. Vår kultur baseras på omtanke, glädje, passion och personlig utveckling. Vår mission är att skapa framgång för medarbetare, kunder och partners. Läs mer och se alla lediga jobb på vår karriär-sida.