RTS inleder nytt samarbete med Lunds universitet

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Där finns omkring 44 000 studenter och universitetet är med sitt breda utbildningsutbud en av Sveriges mest populära studieorter. Den unika ämnesbredden uppmuntrar till gränsöverskridande samarbeten både inom akademin och med det omgivande samhället, vilket i sin tur bäddar för vetenskapliga genombrott och innovationer. Universitetet har en tydlig internationell profil och har partneruniversitet i omkring 70 länder.

Genom ett nyligen upphandlat samarbetsavtal kommer RTS att vara Lunds universitets leverantör av datorer och bildskärmar inom PC-området. Avtalet har ett maximalt värde om 150MSEK. I och med det nya samarbetet med Lunds universitet fortsätter RTS på den inslagna vägen, att utveckla och öka leveransen inom offentlig sektor.

– ”Vi är oerhört stolta och ödmjuka inför att få det här förtroendet och uppdraget av Lunds universitet. Det ligger helt i linje med RTS strategiska satsning att ta marknadsandelar inom offentlig sektor. Det bevisar att vi gör rätt satsningar avseende erbjudande och strategiska partnerskap med tillverkare och underleverantörer.” säger Anna Pott, kundansvarig RTS Workplace.

RTS har sedan 1 juli 2021 Kammarkollegiets Ramavtal för Klienter. Ramavtalsområdet omfattar datorer, skärmar, IT-tillbehör samt produktnära tjänster för offentlig sektor, som avropar via Kammarkollegiets avtal.

Läs mer om alla våra tilldelade områden här

KONTAKT FÖR MER INFORMATION:

Anna Pott, kundansvarig RTS Workplace
anna.pott@rts.se
073-406 60 12