RTS erhåller VMware Master Services Competency inom Digital Workspace

RTS erhåller utmärkelsen VMware Master Services Competency (MSC) inom Digital Workspace – expertis inom VMware Workspace ONE och VMware Horizon-miljöer och serviceleveranser. MSC är VMware’s partnerbeteckning utformad för att känna igen tjänstekapabla partners med leveransexpertis och erfarenhet inom ett VMware lösningsområde.

För att uppnå detta erkännande inom Digital Workspace krävs en djup teknisk förståelse inom design, implementation och leveransförmåga för projekt relaterade till arbetsplatsvirtualisering, hantering av mobila enheter och applikationer samt identitetshantering.

”Vi är glada att vi har uppnått högsta partnerstatus även inom detta viktiga lösningsområde från VMware. För oss på RTS handlar det om att leda utvecklingen och hela tiden ligga i framkant när det kommer till kunskap samt leveranskapacitet runt VMware-lösningar. Inom affärsområdet Digital Workspace har RTS sedan länge levererat kundanpassade och framtidssäkra lösningar. Detta är ett otroligt roligt erkännande för vår leveransförmåga samt kundnöjdhet säger”, säger Arne Olsson, VMware Partner Manager på RTS.

”Bred kunskap att bygga tjänster kring VMwares lösningar är otroligt viktigt för oss framöver och något vi ser en stor efterfrågan efter hos våra kunder. RTS fortsätter att ligga i framkant och investerar stort i kunskap över VMwares hel produktportfölj. RTS är en av våra mest och högst certifierade partners i Norden”, säger Didem Ström, Strategic Partner Business Manager på VMware.

 

KONTAKT FÖR MER INFORMATION:

Arne Olsson, VMware Partner Manager, RTS
arne.olsson@rts.se
+46 708 639840