RTS är en av vinnarna i en stor klientupphandling för Sveriges kommuner och regioner – skriver ramavtal med Adda Inköpscentral

RTS kan nu meddela att bolaget har tecknat ett stort ramavtal med Adda Inköpscentral (tidigare SKL Kommentus), som ger Sveriges alla kommuner och regioner möjlighet att avropa digitala enheter och produktnära tjänster från en betrodd och kvalitetssäkrad IT-partner.

Ramavtalet som började gälla 1 november är ett av Sveriges största inom IT-branschen och beräknas omsätta ca en miljard kronor under en fyraårsperiod. Ramavtalet har drygt 1100 avropsberättigade offentliga organisationer och innehåller flera förbättringar från tidigare avtal, bland annat ett fokus på hållbarhet och möjligheten att avropa digital enhet som tjänst.

RTS är en av sex leverantörer som valts ut av Adda Inköpscentral för sitt breda sortiment och kvalitativa utbud.

”Vi är stolta över att få förtroendet av Adda Inköpscentral och möjligheten att leverera digitala enheter och produktnära tjänster till Sveriges kommuner och regioner. Med vårt breda produktutbud, fokus på hållbarhet och innovativa arbetsplatstjänster kommer vi skapa nya digitala förutsättningar för offentliga arbetsplatser och skolor”, säger Henrik Enbom, Affärsområdeschef för Solutions på RTS.

För mer information om avtalet, se Digitala enheter för arbetsplats och skola 2019.

RTS har sedan 1 juli 2021 även Kammarkollegiet Klient avtal. Ramavtalsområdet omfattar datorer, skärmar, IT-tillbehör samt produktnära tjänster för offentlig sektor, som avropar via Kammarkollegiets avtal (Kamko-Klient).

KONTAKT FÖR MER INFORMATION:

Henrik Enbom, Business Unit Director Solutions RTS
henrik.enbom@rts.se
+46 732 097390

Urban Berlinde, CEO RTS
urban.berlinde@rts.se
+46 708 965027