Först i Norden med 4 st VMware Master Services Competency certifieringar

Real Time Services har återigen bevisat sin breda och höga kompetens inom VMware och har nu som första partner i Norden uppnått sin fjärde VMware Master Services Competency (MSC) denna gång för VMware Cloud on AWS 2020. 

VMware Master Services Competency är den högsta certifieringen för partners och är ett bevis på förmågan att leverera och integrera Enterprise-lösningar till kunder med tillhörande tjänster. Certifieringen kräver avancerade tekniska certifieringar samt bevis på hög expertkompetens. Dessutom krävs en leveransförmåga på hög nivå i projekt som är validerade av partnerns kunder. RTS erhåller nu 4 av de 5 möjliga Master Services Competency-områdena på marknaden.

  • Data Center Virtualization. VMware vSphere och tillhörande infrastrukturtjänster baserade på virtualisering. Kräver omfattande kompetens och erfarenhet att designa, implementera och leverera datacenterprojekt. 
  • Network Virtualization. Kräver djup expertis och leveransförmåga för VMware NSX-nätverksvirtualisering och säkerhet.
  • Cloud Management and Automation. VMware Cloud Management and Automation hanterar automatisering och hantering för uppbyggnad av effektiva datacenter och molnlösningar.
  • VMware Cloud on AWS. Ett nytt strategiskt område för hybrida molnlösningar för att bygga helt integrerade lösningar mellan sitt privata och publika moln hos AWS och samtidigt få tillgång till säker hantering av AWS-tjänster.

Kapacitet och kunskap att bygga tjänster kring VMwares lösningar är otroligt viktig för oss framöver och något vi ser en ökad efterfrågan och behov av hos våra kunder. RTS fortsätter att ligga i framkant, att investera i kunskap runt VMware. De är en av våra mest och högst certifierade partners i Norden, säger Anna-Maria Löweberg, Northern Europe Partner Director VMware.

Share This Story, Choose Your Platform!