Först i Norden med 3 st VMware Master Services Competency certifieringar

Real Time Services (RTS) har återigen bevisat sin breda och höga kompetens inom VMware och har nu som första partner i Norden uppnått sin tredje VMware Master Services Competency (MSC) denna gång för Cloud Management and Automation. RTS har tidigare varit först i Norden med MSC för både Data Center Virtualization och Network Virtualization.

VMware Master Services Competency är den högsta certifiering för partners och är ett bevis på förmågan att leverera och integrera Enterprise lösningar till kunder med tillhörande tjänster. Certifieringen kräver avancerade tekniska certifieringar samt bevis på hög expertkompetens. Dessutom skall krävs en leveransförmåga på hög nivå i projekt som är validerade av partnerns kunder.

Kapacitet och kunskap att bygga tjänster kring VMwares lösningar är otroligt viktig för oss framöver och något vi ser en ökad efterfrågan och behov av hos våra kunder. RTS fortsätter att ligga i framkant, att investera i kunskap runt VMware. De är en av våra mest och högst certifierade partners i Norden säger Anna-Maria Löweberg, Northern Europe Partner Director VMware.

Med de tre viktigaste Master Services Competency områdena på marknaden kan RTS leverera helhetslösningar inom alla VMware’s stora framtidsområden för datacenter, nät- och säkerhet samt automatisering och managering.

För oss på RTS handlar det om att leda utvecklingen och hela tiden ligga i framkant när det kommer till kunskap samt leveranskapacitet runt VMware-lösningar. Vi kommer att fortsätta våra investeringar i kompetens och tjänsteutveckling för att vara en självklar partner till kunder vid leverans av framtidssäkra lösningar säger Anders Nilsson, VD för Real Time Services AB.

Share This Story, Choose Your Platform!