RTS – det självklara valet för dig som vill skapa en framgångsrik verksamhet

Enable business growth

I vår allt mer digitaliserade värld är det alltjämt de mest briljanta affärsidéerna som gör att företag skapas, växer och utvecklas. Med vår spetskompetens inom IT och digitalisering möjliggör vi att företag och organisationer kan skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet genom att erbjuda rätt digitala förutsättningar och verktyg. Om du kommer med idéerna ser vi till att du kan förverkliga dem!

Vår vision är att vi skapar möjligheter för kunderna att realisera sin fulla potential.

We make IT better

Det är det nära, uppriktiga och stolta samarbetet mellan våra medarbetare, kunder och partners som är vår unika styrka. Ett samarbete som innebär att vi med ett starkt engagemang kan skapa ett strategiskt partnerskap och en långsiktig relation med dig som kund. Det strategiska partnerskapet innebär att vi vet vilka förväntningar och krav vi kan ställa på varandra så att vi tillsammans kan skapa rätt förutsättningar för att du ska lyckas med din verksamhet och skapa framgång och lönsamhet.

Vår mission är att skapa framgång för medarbetare, kunder och partners.

Kort fakta om RTS:

  • 180

  • 850 MSEK

  • 1998

Våra värderingar

Passion

Vi gillar det vi gör! Med stort engagemang och höga ambitioner jobbar vi både med hjärta och hjärna i vår strävan efter att alltid leverera i världsklass. Med stor passion för IT och för att sätta kunden i fokus motiverar vi varandra att hela tiden ligga i framkant och vara ledande i branschen. I varje möte, varje samtal, i varje utmaning märks vår passion.

Glädje

Att ha kul på jobbet tycker vi är en självklarhet! Vi utmanar varandra och uppskattar varandras insatser vilket ger energi och motivation till att ständigt vilja utvecklas och växa. Glädje är en positiv kraft som för oss framåt och som bidrar till stolta medarbetare. Vår glädje smittar också av sig till våra kunder och partners vilket skapar en stark känsla av gemenskap och en vilja att vara en del av oss.

Kompetens

Vi är grymma på det vi gör! Genom starka samarbeten delar vi kontinuerligt kunskap och erfarenhet med varandra vilket gör att vi ständigt utvecklas, både individuellt och tillsammans. Med en stark drivkraft att hela tiden vilja lära oss mer ser vi till att alltid ha rätt kompetens för varje uppdrag. Den tillit vi känner till varandra skapar också förtroende hos våra kunder.

Vi tar ett miljöansvar

För oss är det självklart att ta vårt ansvar och bedriva ett systematiskt miljöarbete, vilket innebär att vi ständigt måste förbättra oss. Genom ett effektivt och strukturerat miljöarbete bidrar vi till en hållbar utveckling genom att fortlöpande minimera vår verksamhets inverkan på miljön.

Vi strävar efter att ständigt bli mer resurseffektiva och miljömedvetna, framförallt med hjälp av kompetenshöjning. Vi bidrar bland annat genom medvetna miljöval och beteendeförändring inom dessa områden.

• Digitalisering och energieffektivisering
• Inköp
• Transport och resor
• Återvinning och avfall
• Kunskap

Har du förslag på förbättringar eller vill rapportera en avvikelse? Maila oss gärna >>

Vi jobbar med kvalitet

På RTS jobbar vi med kvalitet i allt vi gör och vi bedriver därför ett systematiskt kvalitetsarbete som innebär att vi hela tiden strävar efter ständig förbättring. Vårt arbetssätt ska bidra till en hög och jämn kvalitet på det vi levererar vilket som i sin tur leder till ökad nöjdhet hos dig som kund.

För oss är det en självklarhet att följa de lagar och regler som vår verksamhet lyder under och att hela tiden utveckla vår verksamhet så att du som kund ska få produkter och tjänster som är hållbara för både miljö och samhälle. Som kund till oss ska du vara trygg med att vi levererar med kvalitet i alla våra uppdrag.

Har du förslag på förbättringar eller vill rapportera en avvikelse? Maila oss gärna >>

Ledning

Urban Berlinde
Urban BerlindeCEO
Johan Rosenqvist
Johan RosenqvistVice VD
Ulrica Broo
Ulrica BrooBusiness Unit Director Services
Elise Engström
Elise EngströmHR Manager
Henrik Enbom
Henrik EnbomBusiness Unit Director Solutions
Sara Alvin Hansson
Sara Alvin HanssonCMO
Klas Bergwall
Klas BergwallCIO
Tomas Berggren
Tomas BerggrenCFO
Peter Röseberg
Peter RösebergBusiness Unit Director Cloud
Fredrik Hallgårde
Fredrik HallgårdeBusiness Unit Director Technology Platforms

Bolagsinformation

RTS består av de juridiska bolagen Real Time Solutions AB (f.d Infront IT-Partner AB), org.nr: 556691-3942, Real Time Services AB, org.nr: 556516-5114 samt Real Time Services Cloud AB (f.d Nexer IT Services AB), org.nr 559236-0019 och Real Time Services Technology Platforms AB, org.nr: 559359-4111

Läs mer om sammanslagningen av Real Time Services och f.d Infront IT-Partner här. Läs mer om förvärvet av Nexer IT Services här