Garland Technology utökar i Norden genom partnerskap med RTS

Stockholm, 21:e april, 2021Garland Technology, en ledande tillverkare av nätverksanslutningar för testutrustning (Test Access Points TAP) och packet broker-lösningar, tillkännager idag partnerskap med Sverigebaserade RTS för att kunna nå ut till fler företag med sina produkter i Sverige.

RTS är en märkesoberoende och rådgivande partner inom IT-infrastruktur för företag och organisationer som med kompetens, passion och glädje hjälper verksamheter att bli framgångsrika. Genom att bygga på goda relationer med anställda, kunder och partners hjälper vi verksamheter att nå sina mål.

– Garland Technology är kanalfokuserade, och är målinriktade på att öka sina affärer genom att samarbeta med återförsäljare som RTS. De har en djup teknisk kompetens och utmärkta kundrelationer på sin lokala marknad, säger Chris Bihary, medgrundare och CEO, Garland Technology. Och vi är också fokuserade på att skapa innovativa, driftsäkra och skalbara TAP- och packet broker-lösningar som gör att våra partners kan erbjuda påtagligt värde till sina kunder.

– Ett partnerskap med Garland Technology kommer att ge våra kunder mycket större möjligheter att ha kontroll på, och att managera sina nätverk. TAP:ar är också en viktig grund i säkerhetsarbetet, säger Johan Rosenqvist, medgrundare och Vice VD på RTS.

.

OM REAL TIME SERVICES
RTS är en märkesoberoende och rådgivande partner inom IT-infrastruktur. Med spetskompetens inom IT och digitalisering möjliggör vi att företag och organisationer kan skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet genom att erbjuda rätt digitala förutsättningar och verktyg. RTS är diplomerade både inom Miljö och Kvalitet.

OM GARLAND TECHNOLOGY
Garland Technology är branschledande inom tillverkning och leverans av produkter och lösningar för nätverk till företag, service providers, och myndigheter över hela välden. Sedan 2011 har Garland Technology utvecklat branschens mest driftsäkra och tillförlitliga Test Access Points (TAPs). Det har möjliggjort för datacenter att möta utmaningar och få en komplett bild av nätverkstrafiken. För mer information eller för att få veta mer om uppfinnaren av den första bypass-TAP:en, gå till www.GarlandTechnology.com eller @GarlandTech


MEDIAKONTAKTER:

Mark Lennon, Garland Technology
mark.lennon@garlandtechnology.com
+1-716-242-8498

Anders Liman, RTS
anders.liman@rts.se
+46 70-773 7937

Share This Story, Choose Your Platform!