Försäkringsbolaget Codan väljer RTS som leverantör av kritisk Workplace och IT-infrastruktur 

Det danska försäkringsbolaget Codan väljer att outsourca en av de mest kritiska delarna av sin infrastruktur, avdelningen Technology Platforms och Incident Management, till RTS. Med RTS får Codan en kundnära partner med hög teknisk kompetens som brinner för att leverera verklig nytta till kunderna.

Vi är enormt stolta och glada över att bli den utvalda leverantören när Codan nu genomför en outsourcing av en för dem kritisk del av ITverksamheten. Vi ser det som tydlig bekräftelse på att vi med vår spetskompetens är ledande inom Workplace och infrastrukturnära tjänster”, säger Urban Berlinde, koncernchef på RTS.

RTS kommer att utöka sin verksamhet med ca 46 medarbetare, där samtliga har teknisk specialistkompetens och mycket god förståelse för försäkringsbranschen. RTS stärker samtidigt sin närvaro i de södra regionerna, med kontor både i Helsingborg och Malmö. 

Med RTS får vi en partner som kan ge stabilitet i leveransen framöver, och som vi vet har en hög grad av kundfokus. Deras goda renommé skapar trygghet hos personalen, de erbjuds fortsatt kompetensutveckling och möjlighet till en bred karriär inom IT, Workplace och infrastrukturområdet”, säger Jenny Larsson, CIO Codan. 

För mer information: 

RTS, Koncernchef, Urban Berlinde, 070-896 50 27, urban.berlinde@rts.se   
RTS, Managing Director, Fredrik Hallgårde, 070-863 98 90, fredrik.hallgarde@rts.se
Codan, PR- & Pressansvarig, Camilla Riis Cornelius, +45 30 37 83 07, cqu@codan.dk 

Om Codan 

Codan Forsikring har cirka 250 000 danska hushåll och 50 000 små och stora företag som kunder. Codan Forsikring ägs idag till 50% av den kanadensiska försäkringskoncernen Intact Financial Corporation och 50% av danska Tryg A/S. Läs mer om Codan på www.codan.dk