Hem/Vårt erbjudande/Solutions/Software Management

Vill du ta kontrollen över er säljprocess? Just nu har vi ett erbjudande på Microsoft Dynamics 365!

Digitalisering ställer högre krav på säljaren, hur skapar du kontroll och en gemensam kundbild?

Den pågående digitaliseringen ger fantastiska möjligheter att dra nytta av moderna CRM-verktyg. Utmaningen är att skapa en helhetsbild av kunden, då information kan vara utspridd i många olika öar av system, allt från Outlook, Excel till CRM-system m.m.
För att matcha dagens kundförfrågningar krävs ett effektivt säljstöd, där information enkelt och snabbt kan ge viktiga insikter om vilka kontaktytor som finns, vilka aktiviteter som gjorts, vilka offerter som gjorts och minst vad som borde vara nästa steg i säljprocessen.

Med Microsoft Dynamics 365 hänger alla delar ihop och ger säljaren full kontroll på säljprocessen. Målsättningen är att information endast skall registreras en gång, men vara tillgänglig där behovet uppstår.

Fördelar med Microsoft Dynamics 365 CRM

  • Samlad bild över potentiella och befintliga kunder.
  • Smarta funktioner som ger organisationen ökad produktivitet.
  • Datadrivna insikter som ökar möjligheten att nå uppsatta tillväxtmål.
  • Träffsäkrare prognoser – Med informationen samlad i ett gemensamt system och med gemensam säljprocess uppstår bättre kontroll för så väl ledning som säljaren.
  • Automatiska och naturliga kopplingar till Microsoft Teams, LinkedIn, Microsoft/Office 365, Power BI, som ger ett smidigare samarbete både internt och med kunder och partners.

Vill ni ta del av vårat erbjudande eller veta mer om CSP och vad det kan innebära för din verksamhet?

Just nu har vi ett begränsat antal workshops som vi genomför under våren där vi tillsammans med er kartlägger er säljprocess och identifierar vilka områden som skulle kunna förbättras genom införande av ett nytt modernt CRM. Kostnad 0 kr (Ord.pris 10 000 kr)

Jag vill ta del av erbjudande!

Marco Bonfant

License specialist

0736 990 691

marco.bonfant@rts.se

Peter Ask

Key Account Manager

0764 134 456

peter.ask@rts.se

Få kontroll över dina mjukvarutillgångar

Kostnaden för mjukvarutillgångar utgör en allt större andel av den totala IT-kostnaden hos företag och organisationer. Samtidigt är det ofta svårt att ha kontroll över dessa tillgångar, hur många licenser som finns och hur många som faktiskt använder programvarorna.

Därför är det viktigt att se till att ni har rätt antal licenser, varken för många eller för få. Har ni för många betalar ni onödiga pengar för sånt som inte används och har ni för få finns en risk att ni drar på er höga kostnader om ni skulle bli utsatt för en licensrevision, något som har ökat markant de senaste åren. En licensrevision är en efterlevnadskontroll som leverantörerna av licenserna har rätt att genomföra enigt deras avtal och som syftar till att kontrollera att företag har lika många licenser som användare av programvaror.

  • Rådgivning

  • Optimering

  • Kontroll

Vi hjälper dig att ha kontroll över dina mjukvarutillgångar genom att löpande inventera dina licenser. Vi ser över vad som är installerat på era datorer och matchar mot vad som faktiskt är köpt och redovisar det i kvartalsvisa rapporter till er. Vi ser också över nyttjandegraden på de olika programvarorna och hjälper er att optimera användningen av era licenser genom att ha så många ni faktiskt behöver.

Microsoft-prenumerationer

Genom att köpa Microsoft-prenumerationer, som t ex Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365 och Azure, genom en Cloud Solution Provider (CSP) får du en kostnadseffektiv och flexibel lösning där du bara betalar för det som du behöver.

Den allra största fördelen med CSP är att du inte behöver signa upp dig för ett helt år och du kan skala upp och ner precis utifrån dina behov och bara betala för det som du faktiskt har användning av. Med CSP får du: