Produkter och lösningar för en flexibel arbetsplats

En flexibel arbetsplats med rätt produkter och lösningar skapar möjligheter för produktiva och effektiva användare.

Som produktspecialister hjälper vi dig att ta fram ett standardiserat sortiment utifrån era behov. Vi samarbetar med branschens alla ledande tillverkare och vid upphandlingar tar vi en position som projektledare för att hjälpa dig att hitta rätt produkter, tjänster och mjukvaror för just din verksamhet.

  • Personlig rådgivning och projektledning

  • Bred kompetens inom branschens utbud och möjligheter

  • Kontinuerlig omvärlds- och prisbevakning

Tjänster som skapar mervärden

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för att underlätta för både IT-avdelningen och slutanvändaren. Datorer, skärmar och alla andra slags IT-produkter hanteras smidigare genom att förberedas inför leverans och användning samt efter brukande. Vi hjälper dig med tjänster som till exempel:

  • logistiktjänster med flexibla leveransmodeller
  • konfiguration och installation
  • returhantering, återtag och återbruk

Offentliga avtal

Vi har sedan 1 juli 2021 Kammarkollegiet Klient avtal. Ramavtalsområdet omfattar datorer, skärmar, IT-tillbehör samt produktnära tjänster för offentlig sektor, som avropar via Kammarkollegiets avtal (Kamko-Klient).

Arbetsplats som tjänst

Livscykelhantering – för en hållbar IT

Med genomtänkta processer hjälper vi er att optimera användningen av era klienter. Bra för både plånboken och miljön. Vi säkerställer att era användare får rätt hårdvara och att den används under hela dess livscykel. Även om någon slutar eller byter en enhet som ännu inte är förbrukad.

Genom att skapa en lösning som innebär att klienter, tjänster och mjukvaror paketeras i form av ”Arbetsplats som tjänst” erbjuds en bättre kostnadskontroll samt en enklare budgetering.

Vi ger er verktyg och tjänster för total kontroll vilket bidrar till att ni fullt ut kan koncentrera er på det ni är bäst på – er verksamhet.

Exempel på fördelar med Arbetsplats som tjänst:

En del av den cirkulära ekonomin

Genom att optimera användningen av era klienter maximeras det ekonomiska utbytet av produkterna samtidigt som den negativa miljöpåverkan minskas, utan att äventyra användarupplevelsen. Ett nytt sätt att tänka. Ett nytt sätt att ta ansvar för den cirkulära ekonomin. 

Webshop

Via vår webshop erbjuder vi produkter från världens främsta IT-tillverkare. Vi är märkesobundna och ser alltid till att shopen är uppdaterad med de senaste nyheterna och kampanjerna. 

Vi kan skräddarsy er webshop efter era behov för att underlätta beställningsprocessen. Vi erbjuder bland annat anpassning av sortiment, attestflöden, omfattande orderhistorik och integration till ert inköpssystem mm. Vi ser till att ni får en beställningsportal där ni på ett och samma ställe kan köpa in alla de produkter som er verksamhet, oavsett varumärke. Du får dessutom förmånliga priser tack vare våra partnerskap med de ledande tillverkarna i branschen. 

Genom att effektivisera beställningsflödet till din verksamhet frigör vi värdefull tid för er interna IT-avdelning.

Vending Machines

En Vending Machine är en digitaliserad skåpservice som snabbt och enkelt ger er tillgång till relevanta produkter och tillbehör. Ni får ett IT-lager som alltid är öppet och tillgängligt vilket bidrar till ökad produktivitet och effektivitet hos era medarbetare. Samtidigt som ni får full kontroll på kostnaderna. Vi erbjuder även system för utlåning och hämtning av datorer samt andra större IT-produkter.

En pålitlig IT-miljö skapar en bättre upplevelse för medarbetarna

Hur en användare upplever den digitala arbetsmiljön på sin arbetsplats spelar allt större roll. Inte minst med tanke på att arbetsplatsen idag kanske inte är just på kontoret. En ökad medarbetarupplevelse innebär ökad produktivitet och effektivitet hos användarna, samtidigt som IT-avdelningen inte blir överbelastad.

Så skapar du en bra digital arbetsmiljö

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra specialister inom IT Workplace kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!