Är det dags att modernisera dina applikationer och migrera till molnet?

Det finns flera olika scenarier för när det kan vara läge att migrera befintliga lokala applikationer, data och tjänster till molnet. Några exempel kan vara när du vill:

  • Utföra applikationsspecifika migrationer
  • Evakuera datacenter helt och flytta till molnet
  • Utföra infrastrukturuppdatering i datacentret och tillfälligt flytta data till molnet
  • Ha hybridflexibilitet; ha möjligheten att när som helst flytta data och tjänster mellan lokala nätverk och molnet

Utmaningar med migrering till molnet

När det kommer till migrering till molnet och att modernisera sina applikationer kan det ofta kännas som att det är många utmaningar och hinder som kan vara svåra att ta sig an. Ta reda på varför andra organsiationer väljer att förflytta sig mot molnet och hur du kan övervinna de största hindren för att migrera till molnet med VMware Cloud™ on AWS.

Kolla in infografiken Top 5 Barriers to Cloud Migration and Modernization

VMware Cloud on AWS

Hitta lösningen på dina utmaningar för migrering till molnet

Att flytta kritiska affärs-applikationer till molnet kan kännas skrämmande, inte minst för att det är extremt viktigt att allt blir rätt. Men det är lättare än vad du tror. Lär dig mer om hur du kan övervinna de största hindren för molnmigrering genom att ladda ner e-boken
Top 5 Challenges of Migrating Applications to the Cloud.

VMware Principal Partner

RTS har högsta partnerstatus som Principal Partner hos VMware och är den mest certifierade leverantören i Norden med fyra Master Services Competency (MSC) certifieringar. Vi har lång erfarenhet att leverera tjänster och helhetslösningar inom bland annat Datacenter, Hybrid Cloud, Cyber Security och Digital Workspace.

Ta den snabba vägen till molnmigrering och moderna applikationer

Med hjälp av VMware Cloud™ on AWS kan du accelerera övergången till molnet genom att migrera dina applikationer, med minimal risk för komplikationer.  Ladda ner detta whitepaper där du kan lära dig hur VMware Cloud on AWS kan förenkla migreringen till molnet och moderniseringen av dina applikationer.

Är du redo för en övergång till molnet men är inte säker på hur du ska komma dit?

Läs om de 5 viktigaste smärtpunkterna för molnmigrering och modernisering och hur tre stycken ledande organisationer kunde hantera och övervinna dessa utmaningar i informationsbroschyren:
How 3 Leading Organizations Took the Fast Path to Cloud 

Case study: Så gjorde ett av världens största spelbolag

När ett av världens ledande spelbolag såg en kraftig ökning av kundernas efterfrågan behövde de hitta ett smart sätt att få ut nya produkter på marknaden snabbare. Lösningen blev att med hjälp av VMware Cloud™ on AWS flytta sina lokala datacenter till molnet. Läs mer om hur spelbolaget William Hill kunde möta den ökade efterfrågan hos sina kunder.

Att välja strategi

Läs denna snabbguide för att förstå fem viktiga framgångsfaktorer innan du väljer strategi för att migrera till molnet.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om VMware Cloud on AWS och hur våra specialister kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!