Experter inom IT-relaterad affärsutveckling

Vi blir din strategiska partner som hjälper dig att skapa en framgångsrik och hållbar verksamhet. 

Genom åren har vi på RTS genomfört tusentals projekt med företag och organisationer inom vitt skilda branscher. Vi har varit med våra kunder i både motgång och framgång och samlat på oss en gedigen kunskap om hur verksamheterna har hanterat olika förändringar och utvecklingsresor. Med vår starka erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda dig stöd vid t ex förstudier, business cases, utredningar eller förändrings- och strategiarbete.

Vi utgår från ”IT Value Model” som är ett ramverk för strategisk planering med syfte om att hjälpa företag och organisationer skapa framgångsrika digitaliseringsprojekt. Med hjälp av modellen kan vi undersöka vilka steg som krävs för att er verksamhet ska nå era mål och lyckas med era projekt. Tillsammans med er jobbar vi för att få enighet i organisationen kring nuvarande situation, önskat läge (Inkluderat tidsplan) samt en plan om hur ni ska komma dit.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra Trusted Advisors kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!