Enkel och säker hantering av nätverket

Bidra till ökad effektivitet i arbetsvardagen med enkel och säker hantering av nätverket.

Nya arbetssätt ställer allt högre krav på ett säkert och stabilt nätverk som är enkelt att hantera. Som verksamhetsnära specialister hjälper vi dig hitta rätt nätverkslösningar som passar just era behov och er verksamhet. Vi kan t ex virtualisera och automatisera ert nätverk och ta fram lösningar som är skalbara och som innebär att rätt användare kommer åt rätt system och applikationer.

Med hjälp från våra specialister kan du se till att er verksamhet har en nätverkslösning som är enkel att hantera och säker och effektiv att använda.

Principle Partner VMware

RTS är Principle Partner till VMware inom Network and Security vilket innebär att vi har den djupaste kompetensen för att identifiera och implementera lösningar inom VMware. För att nå denna status ställer VMware höga krav på avancerade tekniska certifieringar och att vi kan bevisa att vi har en hög servicekapacitet och expertis, som dessutom har validerats av våra kunder. 

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra specialister inom Networking kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!