Modernisera din infrastruktur 

Säkerställ stabilitet och enhetlighet i olika miljöer. 

De senaste åren har präglats av en enorm teknikutveckling inom applikationsutveckling. Drivkraften har varit en önskan om att snabbare kunna utveckla nya applikationer som är skalbara och lätta att flytta mellan olika plattformar, samtidigt som de ska vara enkla att underhålla och vidareutveckla. Modern Applications, Cloud Native Development och Micro Services är alla namn på denna trend som till stor del letts av pionjärer som Netflix, Twitter och Heroku. Oavsett val av namn, metod eller språk att utveckla i så är paketering och leverans av applikationer som containers idag en gemensam nämnare.

Containers

Du som jobbar med infrastruktur har antagligen redan kommit i kontakt med containers på något sätt. Antingen genom att en leverantör distribuerar sin mjukvara paketerad som en container eller att t ex dina kollegor som jobbar med utveckling har frågat om stöd för att kunna köra containers. Eller så kanske du har upptäckt att antalet virtuella linux-maskiner med mycket RAM och CPU bara växer och du har ingen aning vad som körs på dem?

Lästips om du vill fördjupa dig i hur pionjärerna gjort:       

  1. Netflix har under flera år bloggat om sin utvecklingsresa. Här finns ett bra blogginlägg om det.
  2. Även Twitter delar med sig. I detta blogginlägg kan du få en bild om infrastrukturen bakom Twitter.
  3. Heroku utvecklade tidigt en plattform för publikation av applikationer utan att utvecklare behövde ta hänsyn till infrastrukturen.

Moderna applikationer med VMware

VMware har en stabil plattform för att hjälpa företag att modernisera sin applikationer. Vi på RTS säkerställer att vi ständigt har uppdaterad kunskap och koll på de senaste nyheterna inom de olika lösningarna på marknaden.

.

VMware Partner Connect

.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra specialister inom Modern Applications kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!