En säker och effektiv datacenterlösning som gör att din verksamhet fungerar optimalt

Den ständigt pågående digitaliseringen i kombination med nya tekniker och krav på snabbare time to market ställer allt högre krav på flexibilitet i datacentret. 

Som verksamhetsnära specialister hjälper vi dig att ta fram och implementera lösningar som passar just din verksamhet och era behov. Med lång erfarenhet inom olika branscher är vi experter inom datacentret och kan agera som rådgivare till dig. Vi kan hjälpa dig med t ex design, kravställning och implementation av lösningen eller att skapa ett business case, hålla i workshops eller utbildningar.  

Principle Partner VMware

RTS är Principle Partner till VMware inom Data Center Virtualization vilket innebär att vi har den djupaste kompetensen för att identifiera och implementera lösningar inom VMware. För att nå denna status ställer VMware höga krav på avancerade tekniska certifieringar och att vi kan bevisa att vi har en hög servicekapacitet och expertis, som dessutom har validerats av våra kunder.  

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra specialister inom Datacenter kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!