Snabbare time-to-market med automation 

Standardiserade processer för ökad effektivitet och produktivitet. 

Under pandemin har många snabba förändringar, i form av t ex digitalisering och automatisering, skett för att kunna anpassa verksamheten på ett bra sätt.  Och enligt Radar Ecosystems årliga IT-rapport kommer automatisering vara en av de största prioriteringarna framöver för de svenska IT-organisationerna.

Som verksamhetsnära specialister med lång erfarenhet av automation hjälper vi er att bygga upp standardiserade processer som innebär att ni kan bli mer effektiva och produktiva. Vi har kompetens och tjänster inom private, public och hybrid cloud och är experter på att hitta den lösning som passar just er verksamhet och era behov.

Principle Partner VMware

RTS är Principle Partner till VMware inom Cloud Management and Automation vilket innebär att vi har den djupaste kompetensen för att identifiera och implementera lösningar inom VMware. För att nå denna status ställer VMware höga krav på avancerade tekniska certifieringar och att vi kan bevisa att vi har en hög servicekapacitet och expertis, som dessutom har validerats av våra kunder.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur våra specialister inom Automation kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!