Integrerad och komplett säkerhet – som växer i takt med dina behov

Har ni egen kompetens för att skydda er IT-miljö i det alltmer komplexa landskapet fyllt av risker och hot? Oavsett om du har all data i molnet, on-prem eller i en hybridlösning så behöver du omedelbart förstå hur ett intrång påverkar ditt data om du drabbas.

Ofta har företag ett lapptäcke av olika säkerhetsprodukter som inte klarar att samverka eller ge en helhetsbild av vad som skett när en användare blivit utsatt för en ”lyckad” fishing-attack eller ni på annat sätt blivit attackerade.

Våra managerade säkerhetstjänster hänger ihop i en enda plattform där klienter, brandvägg, servrar och övrig hårdvara skyddas. Om någon av delarna blivit utsatt så samverkar skyddet mellan de olika delarna för att eliminera hotet.

Gartner har uppmärksammat lösningen och hur den förbättrar produktiviteten inom säkerhet tack vare att lösningen synkroniserar fler säkerhetskomponenter till en enhetlig helhet och placerar lösningen i Visionary-rutan i ”2020 Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls”.

Vi hjälper dig att sätta upp din lösning så att det fungerar för användarna och samtidigt klarar verksamhetens krav på produktivitet och regelefterlevnad utan att tumma varken på säkerhet eller helheten i din totala IT-miljö. Våra certifierade specialister sköter om plattformen, håller den uppdaterad och övervakar alla delar och RTS Servicedesk ingår i tjänsten som din single-point-of-contact för alla typer av ärenden.

Boka en säkerhetsgenomgång med oss!

Vi erbjuder en kostnadsfri säkerhetsgenomgång för att gå igenom hur just ert företags nuläge ser ut, och sätta målbilden för hur du ska kunna arbeta smartare med hjälp av moderna verktyg. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!

Anders Liman

Security Specialist

0707 737 937

anders.liman@rts.se