Hem/Vårt erbjudande/Managed Services/Security as a Service

Integrerad och komplett säkerhet – som växer i takt med dina behov

Har ni egen kompetens för att skydda er IT-miljö i det alltmer komplexa hotlandskapet? Oavsett om du har all data i molnet, on-prem eller i en hybridlösning så behöver du omedelbart förstå hur ett malware har påverkat dina resurser i nätverket om du drabbas. Ofta har företag ett lapptäcke av olika säkerhetsprodukter som inte klarar att samverka eller ge en helhetsbild av vad som skett när en användare blivit utsatt för en ”lyckad” fishing-attack eller ni på annat sätt blivit attackerade.

RTS managerade säkerhetstjänster hänger ihop i en enda plattform där klienter, brandvägg, servrar och övrig hårdvara skyddas. Om någon av delarna blivit utsatt så samverkar skyddet mellan de olika delarna för att eliminera hotet.

Gartner har uppmärksammat lösningen och hur den förbättrar produktiviteten inom säkerhet tack vare att lösningen synkroniserar fler säkerhetskomponenter till en enhetlig helhet och placerar lösningen i Visionary-rutan i ”2020 Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls”.

Vi hjälper dig att sätta upp din lösning så att det fungerar för användarna och samtidigt klarar verksamhetens krav på produktivitet och regelefterlevnad utan att tumma varken på säkerhet eller helheten i din totala IT-miljö. Våra certifierade specialister sköter om plattformen, håller den uppdaterad och övervakar alla delar och RTS Servicedesk ingår i tjänsten som din single-point-of-contact för alla typer av ärenden.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om RTS managerade säkerhetstjänster och hur våra specialister kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!