En effektiv och flexibel hantering av era enheter

Med RTS Managed Workplace får du allt från rådgivning, leverans och klimatsmart livscykelhantering av dina klienter och mobila enheter.

Våra klientspecialister hanterar allt åt dig och ger service och support 24/7, för att ni istället ska kunna fokusera på er kärnverksamhet. För att ge en trygg och säker vardag för dina användare hålls licenser och applikationer uppdaterade enligt policys och säkerhetsramverk.

Tjänsten är flexibelt utformad och passar alla storlekar på företag och organisationer. Den levereras med proaktivitet och nära samarbete med dig. Detta för att säkerställa att ni har rätt verktyg för att öka er produktivitet och kundnöjdhet

Produktiv arbetsplats

En flexibel arbetsplats med rätt produkter och lösningar skapar möjligheter för produktiva och effektiva användare. Som produktspecialister hjälper vi dig att ta fram ett standardiserat sortiment utifrån era behov.

Läs mer om IT Workplace

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur vi och våra specialister inom Managerade tjänster kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!