Nyckelfärdig nätverkslösning utan krångel

RTS Managerade nätverk ger dig enkel hantering, ökad tillgänglighet och tillförlitlighet. RTS Nätverkstjänst är baserad på väl beprövad, marknadsledande teknologi för att säkerställa att nätet har maximerad tillgänglighet, hastighet och säkerhet.

Vi managerar och övervakar ert nätverk centralt med garanti om säker kommunikation inom din verksamhet. RTS Servicedesk ingår så att du har en enda kontaktpunkt under hela avtalstiden, våra supporttekniker finns till ert förfogande och ser till att du har ett uppdaterat och väl fungerande nätverk för dina klienter med hög tillgänglighet och full funktionalitet för alla typer av applikationer och klienter.

Boka workshop med oss

Du får allt du behöver till en fast månadskostnad och slipper drift, underhåll, investeringar och löpande supportkostnader. Nätverk som tjänst är ett effektivt sätt att alltid ha en uppdaterad nätverksinfrastruktur som förser dina lokaler med säkert trådlöst och trådbundet nätverk för din datatrafik.

Tekniska lösningar förändras snabbt och nya typer av både risker och möjligheter dyker ständigt upp. Vi tar ansvar för att hela tiden hålla tekniken anpassad för just din miljö och dina utmaningar. Istället för att du ska lägga tid på att hantera dina klienter och accesspunkter så tar vi ansvar för alla delar och helheten i leveransen. Vi ser till att du har nöjda medarbetare i ett väl fungerande och anpassat nätverk i din egen infrastruktur.

Boka workshop med oss!

Är din nätverkslösning tillförlitlig, säker och skalbar?

Vi hjälper er att göra en kostnadsfri behovsanalys för just ert företag. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Klas Bergwall

Klas Bergwall

Business Unit Manager

0761 631 441

klas.bergwall@rts.se