Hos oss, hos er eller i molnet

Från ett av Sveriges säkraste datacenter levererar vi serverkapacitet från virtualiserade plattformar byggda på komponenter från marknadsledande tillverkare. Som kund får du snabbt och säkert tillgång till serverkapacitet utan att investera i egen hårdvara. Framförallt är det ett snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att växa sin verksamhet genom att dela dyra resurser.

RTS driftorganisation hjälper dig att sätta upp servrar med tillhörande nätverk, lagring och operativsystem och underhåller därefter din miljö kontinuerligt. Med pålitlig datakraft från oss kan din IT-organisation fokusera på att utveckla ert IT-stöd som förbättrar era kunders upplevelse eller förenklar vardagen för medarbetarna.

.

Datacentret är utrustat med all teknik som behövs för att säkerställa driftsäkerhet: bl.a. komplett skalskydd, avbrottsfri kraft från olika stamnät, UPS för reservkraft till dess dieselaggregat startat upp för fortsatt elförsörjning. Du är garanterad att ditt data aldrig lämnar Sverige och vår Servicedesk ger dig snabb hjälp om du behöver utöka eller dra ner kapaciteten i din lösning.

Vi kan även hjälpa dig med rena moln eller hybrida lösningar och även hjälpa dig drifta hårdvara som står hos dig.

Let’s Work Together

Vill du veta mer om RTS Hybrid cloud och hur våra specialister kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!