Försäkring mot dataförlust

Genom att hantera backuper av ditt data på ett effektivt sätt säkerställer du att ditt företag kan fungera utan avbrott om olyckan skulle vara framme. Våra specialister hanterar din säkerhetskopiering till sekundär plats i en modern, säker och diskbaserad lösning inom Sveriges gränser. Det fungerar som en extra försäkring och du betalar bara för den plats du använder.

Ökad datamängd en stor utmaning

Ett företags datavolym kan i genomsnitt växa ca 50–70 % varje år. När mängden affärsdata varierar över tid står IT-ansvariga inför den stora utmaningen att skydda datat, följa lagar och regleringar. Och dessutom se till att tiden för återställning uppfyller företagets förväntningar och behov, utan att övertrassera IT-budgeten.

Det känns tryggt med RTS Backup & Recovery tjänst då vi säkrat våra backuper mot ransomware attacker och fått en gräddfil till spetskompetens inom Disaster Recovery om olyckan skulle vara framme.

RTS backup-tjänster

Med våra tjänster för backup och recovery säkerställer du att dina system och servrar är skyddade från dataförlust. Din affärskritiska information finns säkert förvarad hos oss i ett av Sveriges säkraste datacenter och om något oväntat skulle inträffa får du omedelbar hjälp av våra experter som snabbt påbörjar en process för att återställa allt till sitt ursprung.

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD FÖR BACKUP & RECOVERY

Boka workshop med oss!

Dagens utmaningar med växande datavolymer, allt mer sofistikerade Ransomware-attacker i kombination med komplexa Multi Cloud miljöer gör det svårt att skydda sin data och snabbt få upp sin IT miljö i samband med en katastrofåterställning. Vi hjälper er med en paketerad behovsanalys där vi utgår från er verksamhet och nuvarande backupsituation. 

Vill du veta mer?

Vi hjälper er att göra en kostnadsfri behovsanalys för just ert företag. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Klas Bergwall

Klas Bergwall

Business Unit Manager

0761 631 441

klas.bergwall@rts.se

Nu kan vi fokusera mer på vår kärnverksamhet när RTS tar hand om våra dagliga backuper och kontroller. Kostnadseffektivt, säkert och enkelt.