Öka din verksamhetsnytta med molnet

Utvecklingen av molntjänster har gått snabbt och idag är användandet av molntjänster utbrett bland organisationer och företag. Molntjänster gör att du kan skifta från det traditionella sättet att köpa och konsumera IT, till att i stället köpa det i form av tjänster. Det ger dig en flexibilitet som leder till en ökad effektivitet och verksamhetsnytta.

Vi levererar en fullt tjänstefierad IT-miljö där vi sätter upp en komplett infrastruktur, så som servrar med tillhörande nätverk, lagring och operativsystem som vi kontinuerligt underhåller åt er. Vi har även en IT-infrastrukturmiljö med färdiga applikationsplattformar i som användare själva kan installera i sina egna applikationer för både utveckling, test och produktion.

Ni väljer om ni vill lägga er data i det publika eller vårt privata moln, eller om ni vill välja en hybrid lösning. Oavsett vilken lösning ni vill ha för er verksamhet kan vi hjälpa er att ta fram en strategi för er infrastruktur och hur ni bäst kan nyttja den nya tekniken.

Vi hjälper dig att hitta rätt molntjänst, vid rätt tillfälle och till rätt kostnad. Vi säkerställer att du löpande har en säker molntjänst som är anpassningsbar utifrån era varierande behov och krav.

Exempel på tjänster vi kan erbjuda dig

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur vi och våra specialister inom Managerade tjänster kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!