Framtidssäkra moln- och driftstjänster

Vi skapar säkra och stabila moln- och driftstjänster anpassade efter er verksamhet. Du kan enkelt skala upp eller ner utifrån de behov som finns i er verksamhet, utan att du behöver göra investeringar i vare sig kompetens eller hårdvara.

Med vår långa erfarenhet av managerade tjänster kan vi sänka befintliga kostnader och frigöra resurser för agil utveckling och innovation. Våra tjänster hjälper er att digitalisera er verksamhet, oavsett vart på resan ni befinner er.

Cloud Services

Med molntjänster kan du skifta från det traditionella sättet att köpa och konsumera IT, till att i stället köpa det i form av tjänster.

Läs mer

DevOps

Tillgång till en dedikerad grupp med specialister som är väl insatta i er IT-drift och som tillsammans med ert eget utvecklingsteam bildar ett DevOps.

Läs mer

Security

Säkra upp dina klienter, servrar, brandväggar och filtrera bort skadlig kod på webben och i din mejltrafik. Med hjälp av AI hanterar vår säkerhetsplattform olika former av hot, oavsett hur de försöker ta sig in i din miljö. 

Läs mer

Managed Workplace

Vi hjälper dig med allt från rådgivning, leverans och klimatsmart livscykelhantering av dina klienter och mobila enheter.

Läs mer

Support 24/7

Till alla våra managerade tjänster hör en single-point of contact hos vår servicedesk, där alla ärenden och beställningar loggas och hanteras utifrån ITILs regelverk och processer.

Läs mer

Let’s Work Together

Vi vill gärna prata med dig så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet med professionella IT-tjänster. Vi finns här för dig. At Your Service!