Låt oss sköta bastjänsterna – så kan er

IT-avdelning fokusera på affärsnyttan

Tekniken är i ständig förändring, det kräver både uppdaterad och aktuell kompetens hos dina IT-medarbetare och investeringar i hårdvara. Med RTS managerade tjänster kan de istället fokusera på verksamhetsnära IT-stöd som förbättrar för era kunder eller förenklar vardagen för användarna.


Våra certifierade och kunniga specialister skapar och sköter säkra och robusta IT-tjänster som du enkelt kan skala upp eller ner utifrån behov utan att du behöver göra investeringar i vare sig kompetens eller hårdvara.

Backup & Recovery

Säkra din data med hjälp av våra certifierade specialister och betala bara för den mängd data som du lagrar, utan att behöva investera i extra hårdvara.

Läs mer

Network as a Service

Få tillgång till en stabil och pålitlig nätverkslösning som inkluderar brandvägg, switch, accesspunkter och håll enkelt reda på dina kostnader.
Läs mer

Security as a Service

Säkra upp dina klienter, servrar, brandväggar och filtrera bort skadlig kod på webben och i din mejltrafik. Med hjälp av AI hanterar vår säkerhetsplattform olika former av hot, oavsett hur de försöker ta sig in i din miljö. 

Läs mer

Servicedesk

Till alla våra managerade tjänster hör en single-point of contact hos vår servicedesk, där alla ärenden och beställningar loggas och hanteras utifrån ITILs regelverk och processer.
Läs mer

Hybrid cloud

Vi är din driftspartner för IT-infrastrukturen i din datahall, i RTS Svenska datacenter eller i molnet.

Läs mer

Grymt trevliga och kompetenta kontaktpersoner som uppskattas jättemycket.

Let’s Work Together

Vi vill gärna prata med dig så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet med professionella IT-tjänster. Vi finns här för dig. At Your Service!