Säkra och skalbara infrastrukturtjänster

Digitaliseringen har gått snabbt under de senaste åren och kraven på säkra och skalbara infrastrukturtjänster, oavsett om de är placerad i det privata- eller publika molnet, är idag en nyckelfaktor för många verksamheter vid val av IT-leverantör.

Vi levererar säkra och skalbara infrastrukturtjänster både från våra toppmoderna datacenter som drivs med 100 procent förnybar el och i det publika molnet.

Ni väljer om ni vill lägga er data i vårt privata moln eller i det publika molnet, eller om ni vill välja en hybrid lösning. Oavsett vilken lösning ni vill ha för er verksamhet kan vi hjälpa er att ta fram en strategi för ert behov av infrastrukturtjänster och hur ni bäst kan nyttja den nya tekniken.

Som helhetsleverantör hjälper vi dig att välja, för rätt tillfälle och till rätt kostnad. Vi säkerställer att du löpande har en säker och skalbar infrastruktur som är anpassningsbar utifrån era varierande behov och krav.

Exempel på tjänster vi kan erbjuda dig

Let’s Work Together

Vill du veta mer om hur vi och våra specialister inom Managerade tjänster kan hjälpa dig och din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!