Framtidssäkra drifts- och molntjänster

Vi skapar säkra och stabila driftstjänster anpassade efter er verksamhet. Du kan enkelt skala upp eller ner utifrån de behov som finns i er verksamhet, utan att du behöver göra investeringar i vare sig kompetens eller hårdvara.

Med vår långa erfarenhet av managerade tjänster kan vi sänka era befintliga kostnader och stödja er verksamhetsutveckling och innovation i er IT-miljö. Våra tjänster hjälper er att digitalisera er verksamhet, oavsett vart på resan ni befinner er.

Infrastructure

Vi levererar säkra och skalbara infrastrukturtjänster både från våra toppmoderna datacenter som drivs med 100 procent förnybar el och i det publika molnet.

Läs mer

Operations

Med våra driftstjänster för servrar, databaser och applikationer får ni en hög tillgänglighet och säkerhet för era verksamhetssystem, dygnet runt, året om.

Läs mer

Network

Med våra tjänster levererar vi en framtidssäkrad lösning för kommunikation mellan enheter, kontor, datacenter och det publika internet.

Läs mer

Workplace

Med vår tjänst för workplace levererar vi en komplett plattform som innefattar hantering av klienter och smartphones, livscykelhantering av hårdvara, image- och applikationshantering, säkerhet och mobilitet.

Läs mer

Support 24/7

Vi förstår värdet av en flexibel IT-lösning som följer verksamhetens krav och behov över tid. Med fokus på användaren levererar vi säker IT-drift från våra datacenter eller via molnet till era användare.

Läs mer

Let’s Work Together

Vi vill gärna prata med dig så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet med professionella IT-tjänster. Vi finns här för dig. At Your Service!