Vi hjälper dig skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet

Med verksamhetsnära specialister levererar vi professionella IT-tjänster till företag och organisationer.

Med ett starkt kundfokus och spetskompetens inom IT och digitalisering kan vi hjälpa dig skapa förutsättningar för en hållbar och framgångsrik verksamhet. Genom vår lyhördhet skapar vi en förståelse för dig och dina utmaningar så att vi kan säkerställa att vi har rätt kompetens för just era behov. Om du har planer, visioner och idéer om din verksamhet ser vi till att du kan förverkliga dem med hjälp av rätt digitala förutsättningar. 

Kundfokus och kompetens

För att vi ska kunna hjälpa dig i dina utmaningar och projekt ser vi till att vi sätter oss in i din vardag för att förstå dig, din verksamhet och dina behov. Därför är vi lyhörda och gör grundliga förstudier och behovsanalyser innan vi ger dig förslag på lösningar.

Genom starka samarbeten delar vi kontinuerligt kunskap och erfarenhet med varandra vilket gör att vi ständigt ser till att vi alltid har rätt kompetens för varje uppdrag.

Så här jobbar vi: 

RTS är Nordens ledande kompetenspartner till VMware.

VMware Partner Connect

Professional Services

Våra verksamhetsnära specialister har gedigen spetskompetens inom specifika kompetensområden. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att vi hela tiden har rätt utbildningar och certifieringar hos de största tillverkarna och de mest aktuella produkterna. För att vi ska kunna hjälpa er att lyckas sätter vi oss alltid in i just er verksamhet för att verkligen förstå er och hur era behov ser ut.

Läs mer om våra kompetensområden

Solutions

Vi är specialister på att hjälpa er att hitta rätt produkter och lösningar som just er verksamhet behöver inom it-arbetsplatsen, datacentret och licenshantering. Även om vi är märkesoberoende har vi nära samarbete med de största tillverkarna i branschen, vilket gör att vi hela tiden har uppdaterad kunskap om de senaste produkterna och lösningarna som kan passa in i er IT-miljö.

Läs mer om Solutions

Cloud
Managed Services

Genom att låta oss och våra certifierade specialister ta hand om er IT-drift kan er IT-avdelning fokusera på annat. Du kan enkelt skala upp eller ner utifrån er verksamhets behov utan att du behöver göra investeringar i vare sig kompetens eller hårdvara.

Läs mer om våra Managerade Tjänster

Technology Platforms

RTS Technology Platforms möjliggör en modern infrastruktur, arbetsplats och nästa generations teknologiplattform för reglerade verksamheter, till exempel försäkringsbranschen. Transaktionsintensiva system, höga krav på säkerhet och ett stort antal användare är en naturlig del av Technology Platforms leverans.

Läs mer om våra Technology Platforms

Professional Services

Verksamhetsnära specialister med spetskompetens som strävar efter att förstå din verksamhet och era behov.

Solutions

Med vår spetskompetens och lyhördhet levererar vi de produkter och tjänster som just din verksamhet behöver.

Managed Services

Flexibla moln- och driftstjänster med personlig service och unik teknisk kompetens.

Technology Platforms

Infrastrukturnära kompetens med fokus på reglerade verksamheter.

Hög status hos de ledande tillverkarna

Vi är märkesoberoende men har starka samarbeten med de ledande tillverkarna i branschen. Genom att kontinuerligt genomgå utbildningar och säkerställa att vi innehar aktuella certifieringar kan vi säkerställa att vi har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med dina projekt.

Let’s Work Together

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att skapa rätt digitala förutsättningar.