Dina applikationer i molnet eller lokala datacenter kräver mycket, bland annat lägre svarstider och högre prestanda

Behovet att planera, dimensionera, styra och tillhandahålla överförings- och bearbetningskapacitet inom och mellan olika nätverk ökar i takt med att allt fler ser fördelarna med att placera sina arbetslaster i molnet. Men för att kunna optimera nätverksprestanda och förbättra skalbarheten och tillgängligheten till applikationer i molnet eller dina lokala applikationer behöver du se över lastbalanseringen.

Om vi blickar tillbaka några år har den traditionella lastbalanseringen för många inneburit en fristående hårdvaruprodukt, ofta avsedd för ett enda ändamål. Idag ser det annorlunda ut då tekniken utvecklats till bättre och mer avancerade mjukvarubaserade tjänster som integrerar nätverks- och applikationsresurserna till en helhet. Det handlar inte längre bara om att bara hantera nätverkskapacitet. Istället handlar det om att kunna säkerställa prestanda i varje applikation och att optimera så att du snabbt, säkert och flexibelt får en ökad tillgänglighet till data och arbetslaster var de än befinner sig.

VMware Advanced Loadbalancer är en mjukvarubaserad produkt som förutom att det sänker svarstider och höjer applikationsprestanda kommer med en rad andra fördelar, här är 5 stycken:

Med VMware Advanced Load Balancer får du helt enkelt en kraftfull lösning som förbättrar nätverksprestanda, ökar tillgängligheten och säkerheten för dina applikationer samt ger dig flexibilitet att skala upp och ner efter behov.

Läs mer här: VMware Advanced Load Balancer 

Ta del av en serie inspelningar som demonstrerar VMware Advanced Load Balancer.

Part 1: Deploy ALB in vSphere and setup a 3 noce cluster

Part 2: Prepare and configure vSphere and NSX for ALB

Part 3: Deploy application and ALB Service Engines

Vill du veta mer?

Nicklas Pettersson arbetar som lösningsarkitekt inom Professional Services på Real Time Services. Det är han som har tagit fram inspelningarna för att demonstrera VMware Advanced Load Balancer. Är du nyfiken på möjligheterna, då ska du ta del av inspelningarna. Du kan också ta kontakt med Nicklas så hjälper han dig att komma igång.

Nicklas Pettersson

Lösningsarkitekt

+46 76 118 01 86

nicklas.pettersson@rts.se

Share This Story, Choose Your Platform!